Hvordan kan jeg sette opp en videresending for min e-postkonto?

Hvordan sette opp en videresending for min e-postkonto

Videresending gir deg anledning til å sende en kopi av alle meldinger fra en e-postadresse til en annen. Eksempelvis kan du ha to forskjellige e-postkontoer: megselv@domenenavnetditt.no og minandreadresse@domenenavnetmitt.no hvor du ønsker å videresende megselv@domenenavnetditt.no til minandreadresse@domenenavnetmitt.no. Dette gjør at du slipper å sjekke begge kontoene. Merk deg at all omadressert e-post også vil bli levert til den opprinnelige adressen.

For å gjøre dette for din konto kan du:

• logge inn med brukernavn og passord til den kontoen du ønsker å videresende fra her: http://domenenavnetditt.no/webmail
  • trykke på knappen "Videresending av e-post"
  • trykke på knappen "Legg til videresending"
  • Skriv inn e-postadressen du ønsker å videresende til
  • Trykk på knappen "Legg til videresending"