Hvilke funksjoner tilbyr Buskerud Web AS i forbindelse med e-post? Skriv ut

• 1

For å få tilgang til dine e-postverktøy på din konto må du logge inn på ditt kontrollpanel (du fikk informasjon om innloggingsdetaljer da du bestilte netthotellet ditt). Dersom du har glemt passordet kan du gå via vår kundeportal, klikke på "Logg inn" oppe til høyre og be om å få tilsendt passordet på nytt. Du får nå tilgang til kontrollpanelet fra Kundeportalen.

E-postverktøy

Legg til / fjern e-postkonto(er)

Her kan du administrere e-postkontoer som tilhører ditt/dine domene(r). Velg hvilket domene du ønsker å behandle e-post for fra nedragslisten på toppen av denne siden.

Les e-post på nettet (Webmail)

E-post på nettet (Webmail) gir deg anledning til å sjekke e-posten fra en nettleser på samme måte som om du benyttet en vanlig program som Outlook Expressor Thunderbird. Dette betyr at du kan sjekke e-posten fra enhver nettleser. Vær vennligst å logge ut når du er ferdig med å arbeidet med e-post når du benytter offentlige datamaskiner. Da unngår du at andre kan lese din e-post. http://buskerudweb.com/webmail.

Administrering av webmail (e-post på nettet)

Funksjoner som vises på e-post på internett (Webmail) brukergrensesnittet kan settes opp per e-postkonto. Hvis du ikke tilordner en profil til en e-postkonto, så vil den benytte standard.

Standard e-postkonto

Den standard e-postadressen vil "fange" opp all e-post som blir sendt til en ugyldig eller ikke eksisterende e-postadresse på ditt domene. Alle melding som sendes til en adresse som ikke eksisterer vil bli levert til standard e-postadresse.

Automatiske svarere

Du kan benytte automatisk svarer for å automatisk sende en melding tilbake til enhver som sender en epost til en bestemt konto. Dette er ganske nyttig hvis du ferie, er utilgjengelig eller du ønsker å sende en generell melding for eksempel i forbindelse med support e-postadresser.

Videresending av e-post

Videresending gir deg anledning til å sende en kopi av alle meldinger fra en e-postadresse til en annen. For eksempel kan du ha to forskjellige e-postkontoer som for eksempel joe@domene.com og joseph@domene.com hvor du ønsker å videresende joe@domene.com til joseph@domene.com. Dette gjør at du slipper å sjekke begge kontoene. Merk deg at all omadressert e-post også vil bli levert til den opprinnelige adressen også.

Importer e-postkontoer / videresendere

Denne funksjonen gir deg anledningen til å bruke 2 filer for å lage flere e-post adresser eller e-post videresendere for din konto fortløpende. Du kan benytte Excel regneark (.xls) eller kommaseparerte filer slik som CVS fil (.csv) for å importere data. En CSV fil er en ren tekstfil som fått angitt etternavnet .csv.

Sporing av e-postadresse

Denne funksjonen vil gi deg anledning til å se hvordan hvordan serveren håndterer en e-post som sendes til eller blir levert til en bestemt adresse. Hvis du skriver inn en adresse som finnes på serveren vil den vise deg hvordan den vil levere meldingen til den adressen. Hvis du skriver inn en adresse som befinner seg utenfor denne serveren vil serveren forsøke å levere meldingen til den angitte adressen.

E-postlister

E-postlister kan benyttes for å sende regelmessige meldinger til et større antall personer slik som for eksempel nyhetsbrev, produktoppdateringer med mer. cPanel lar deg kunne oppdatere og behandle e-postlisten så du enkelt kan sende ut til et større antall personer.

Filtrering på brukernivå

Her kan du administrere filtrene for hver bruker. Filterene for hver bruker blir gjennomført etter hovedkontoens filter.

Filtrering på kontonivå

Her kan du administrere filtrene som gjelder for samtlige brukere. Filter for hovedkontoen blir gjennomført før filtrene for hver bruker.

E-postgodkjenning

E-postgodkjenning er en god innsats for å utstyre meldinger i e-post meldingssystemet med nok nødvendig bekreftende informasjon. På denne måten kan mottakeren være trygg på de mottatte meldingene. Ved å slå på autentifiseringen vil du være med på å begrense spredningen av spam.