Her er en gjennom gang på hvordan du kan legge inn opplysningene om e-posten din slik at du kan bruke Microsoft Outlook 2007 til å sende og motta e-post.

I programmet, trykk Verktøy - Kontoinnstillinger som vist under.

Oppsett av Outlook 2007

Trykk på knappen "Ny" i det neste vinduet og du får fram dette vinduet:

Oppsett av Outlook 2007

Trykk på knappen "Neste"

Oppsett av Outlook 2007

Huk av for valget "Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt" som vist i bildet over - og klikk på "Neste".

Oppsett av Outlook 2007

Velg "E-post på Internett" og velg "Neste".

Oppsett av Outlook 2007

I dette skjermbildet fyller du ut informasjon om deg selv og de opplysingene du fikk av oss da du opprettet Webhotellet / E-postløsningen.

Trykk knappen "Flere innstillinger" og denne dialogboksen kommer fram:

Oppsett av Outlook 2007

Huk av for "Serveren for utgåene e-post (SMTP) krever godkjenning og sørg for at "Bruk samme innstilinger som serveren for innkommende e-post" er valgt. Trykk på arkfanen "Avansert".

Oppsett av Outlook 2007

I feltet for utgående e-post (SMTP) skriver du inn "587" som vist på bildet over. Trykk "OK" for å godkjenne.