Hvordan logger jeg inn i cPanel?

Du har tilgang til kontrollpanelet (cPanel) fra nettadressen: http://domenenavnetditt.no/cpanel (bytt ut "domenenavnetditt.no" med ditt eget domenenavn).

Innloggingsdetaljer finner du på ditt område i kundeportalen. Hvis du har glemt passordet kan du be om å få tilsendt til den registrerte e-postadressen din ved å klikke på linken "Glemt passord?". Etter at du har logget inn får du tilgang til alt som har med netthotellet ditt å gjøre.

Slik ser det ut etter innlogging: