Artikler

Android: Hvordan legge inn e-postkontoen? For å legge inn e-postkontoen din på din Android telefon, gjør følgende:Gå til Innstillinger og... Hva er forsjellen på POP3 og IMAP? Forskjellen på POP3 og IMAP kan du lese om hos Wikipedia ved å klikke på de respektive lenkene.   Hvilke funksjoner tilbyr Buskerud Web AS i forbindelse med e-post? For å få tilgang til dine e-postverktøy på din konto må du logge inn på ditt kontrollpanel (du... Hvordan kan jeg bytte passord på e-postkontoen min? Logg inn med brukernavn og passord på: http://domenenavnetditt.no/webmail. For å bytte passordet... Hvordan kan jeg få nytt passord? Jeg husker ikke passordet for e-postkontoen min. Hvis du ikke husker ditt eksisterende passord, må du logge inn i cPanel. Dette gjør du fra... Hvordan kan jeg legge inn "automatisk svarer" på min e-postkonto? Du kan benytte automatisk svarer for å automatisk sende en melding tilbake til enhver som... Hvordan kan jeg sette opp en videresending for min e-postkonto? Hvordan sette opp en videresending for min e-postkonto Videresending gir deg anledning til å... Hvordan oppretter jeg e-post? Logg inn på ditt kontrollpanel (du fikk informasjon om innloggingsdetaljer da du bestilte... Hvordan virker Spam-filteret? Spam-boksen tar i mot spam som kommer inn i e-postboksen din. Dette er for at du skal slippe... Kan jeg bruke e-post på nettet (webmail) Selvsagt kan du det. Hos oss kan du velge mellom tre forskjellige e-postklienter på nettet... Mac Mail: Hvordan legge inn epostkontoen? Her er en gjennom gang på hvordan du kan legge inn opplysningene om e-posten din slik at du kan... Outlook 2007 : Hvordan legge inn e-postkontoen? Her er en gjennom gang på hvordan du kan legge inn opplysningene om e-posten din slik at du kan... iPhone: Hvordan legge inn e-postkontoen For å legge inn e-postkontoen din på iPhone, gjør følgende:Gå til Innstillinger og trykk på...