Hvordan virker Spam-filteret?

Spam-boksen tar i mot spam som kommer inn i e-postboksen din. Dette er for at du skal slippe å se all spam som kommer til din e-postadresse. Dersom du lurer på hva som ligger i spamboksen, kan du sende en e-postmelding til asspblock@dittdomenenavn.no. Bytt ut "dittdomenenavn.no" med ditt eget domenenavn.

På webmail og når du har koplet til e-postboksen med IMAP kan du se spam-mappen. Der vil du kunne hviteliste spam som har kommet inn ved å videresende e-postmeldingen til assp-notspam@dittdomenenavn.no. Bytt ut "dittdomenenavn.no" med ditt eget domenenavn.

Når det har kommet inn spam i innboksen din kan du svarteliste denne ved å videresende meldingen til assp-spam@dittdomenenavn.no. Bytt ut "dittdomenenavn.no" med ditt eget domenenavn.

Ved å svarteliste spam og hviteliste mail som ikke er spam vil du lære spamprogrammet å gjøre riktigere valg senere.