Selvsagt kan du det. Hos oss kan du velge mellom tre forskjellige e-postklienter på nettet (webmail). Du får tilgang til oppsettet når du logger deg inn på adressen: www.dittdomenenavn.no/webmail. Altså ved å legge til "/webmail" etter domenenavnet.

E-post på nettet (webmail)

Første gang du logger inn kan du velge hvilken klient du vil bruke og om du vil slå på automatisk innlasting. Ved å velge automatisk innlasting slipper du å velge klient neste gang du logger inn. Her har vi valgt Round cube til å laste inn automatisk. Du får noen sekunder på deg til å avbryte dette før du blir videresendt til e-postklienten.

Her har du også mulighet til å endre e-postpassordet, videresende e-post, sette opp automatiske svarere eller finne ut hvordan du setter opp din e-postklient (på din egen PC). Du kan også spore e-postadresser eller sette opp egne filter.

Av sikkerhetshensyn benytter vi SSL når du leser e-post fra våre servere.