1. Logg inn på ditt kontrollpanel (du fikk informasjon om innloggingsdetaljer da du bestilte webhotellet ditt). Dersom du har glemt passordet kan du gå via vår kundeportal, klikke på "Logg inn" oppe til høyre og be om å få tilsendt passordet på nytt. Du får nå tilgang til kontrollpanelet fra Kundeportalen.

2. I kontrollpanelet, klikk du på "Legg til / fjern e-postkonto(er)". Da får du fram følgende bilde:

Her ser du hvordan du kan opprette en e-postadresse i kontrollpanelet

3. Skriv inn e-postadressen (brukernavnet) du ønsker å bruke i feltet "E-post".

4. Vi anbefaler at du benytter knappen "Password Generator" til å opprette et sikkert passord.

Her ser du hvordan du kan opprette et sikkert passord for e-postkontoen din

5. Klikk gjerne på teksten "Advanced options" for å velge hva du skal bruke i passordet ditt. Trykk på "Generate Password" for å lage et passord og merk av for at du har kopiert passordet til et sikkert sted. For å bruke passordet, trykk på knappen "Use Password". Da vil passordet bli fylt ut i passordfeltene.

6. I feltet "E-postkvote" har du mulighet til å begrense enkelte e-postkontoer til et visst antall MB dersom det er ønskelig. Bare skriv inn antall MB som er øverste tillatte e-postmengde for den aktuelle kontoen.

7. Trykk på knappen "Opprett" for å opprette e-postkontoen.