Mac Mail: Hvordan legge inn epostkontoen? Skriv ut

• 7

Her er en gjennom gang på hvordan du kan legge inn opplysningene om e-posten din slik at du kan bruke Mac Mail (Yosemite) til å sende og motta e-post.

I programmet, trykk "Mail" - "Legg til konto..." som vist under.

Oppsett av Mac Mail

Velg "Legg til annen e-postkonto..." i det neste vinduet og trykk på "Fortsett":

Oppsett av Mac Mail

Fyll inn ditt hele ditt navn, epostadresse og passordet til epostadressen. Trykk så på "Opprett"

Oppsett av Mac Mail

Systemet vil nå forsøke å finne innstillingene (dette kan ta litt tid).

Oppsett av Mac Mail

Hvis ikke systemet finner instillingene automatisk må disse settes opp, trykk på "Neste".

Oppsett av Mac Mail

Inngående eposttjener:
Velg "IMAP"
Skriv inn "Mail2.buskerudweb.com" på "E-posttjener"
Skriv inn din epostadresse
Skriv inn ditt passord til epostadressen
Trykk så på "Neste"

Oppsett av Mac Mail

Utgående mailserver:
Fyll inn "mail2.buskerudweb.com" på "SMTP-tjener"
Fyll inn ditt passord for epostadressen.
Trykk deretter på "Opprett"

Oppsett av Mac Mail

Da skal den nye epostkontoen være klar til bruk i Mac Mail (Yosemite).