Hvordan kan jeg legge inn "automatisk svarer" på min e-postkonto?

Du kan benytte automatisk svarer for å automatisk sende en melding tilbake til enhver som sender en e-post til kontoen din. Dette er ganske nyttig hvis du er på ferie, er utilgjengelig eller du ønsker å sende en generell melding for eksempel i forbindelse med support e-postadresser.

For å gjøre dette for din konto kan du:

• logge inn med brukernavn og passord på: http://domenenavnetditt.no/webmail
  • trykke på knappen "Automatiske svarere"
  • trykke på knappen "Legg til automatisk svarer"
  • følg de norske instruksjonene på skjermen for å lage din egen personlige automatiske svarer.