Webmail: Hvordan lese epost på internet (Zimbra) Skriv ut

• 1

Hvis du ønsker å lese eposten på internet (webmail) kan det gjøres via nettleseren. Nedenfor er en kort beskrivelse på hvordan du åpner webmail på netthotell.no.

Åpne en ønsket nettleser (f.eks. firefox, safari etc).

I adressefeltet skriver du: https://epost.netthotell.no og trykk deretter på enter:
adressefeltet for innskriving av https://epost.netthotell.no

Skriv så inn ditt brukernavn (som er din epostadresse) og ditt passord og trykk på "logg inn":
pålogginssiden til webmail på epost.netthotell.no

Du vil da komme inn på webmail for din konto:
innlogget på webmail

Ønsker du å logge deg ut igjen gjøres det ved å trykke på epostadressen din øverst til høyre for deretter å trykke på "Logg ut":
logge ut av webmail