Her er en gjennom gang på hvordan du kan legge inn opplysningene om e-posten din slik at du kan bruke Mac Mail (El Capitan) til å sende og motta e-post, kontakter og kalender.

Trykk på "eplesymbolet" øverst til venstre på skjermen og velg "systemvalg" deretter på "Internett-kontoer":
Åpne systemvalg på mac

Epostkonto
Trykk på "Legg til en annen konto" (kan hende du må trykke på pluss-symbolet nederst til venstre i vinduet først):
Internettkontoer på Mac

Trykk på "Mail-konto":
Legg til mail

Fyll ut ditt navn, epostadresse og passordet ditt til kontoen og trykk deretter på "Logg på":
Legg til mail

I neste vindu må du fylle ut:
- Brukernavn (det er da din epostadresse)
- Kontotype settes til IMAP
- Innkommende e-posttjener settes til epost.netthotell.no
- Utgående e-posttjener settes til epost.netthotell.no
Trykk deretter på "Logg på":
Legg til mail

Sørg for at det er kryss på både "Mail" og "Notater":
Legg til mail

Kontakter
Trykk på pluss-symbolet nederst til venstre i vinduet:
Legg til mail

Trykk på "Legg til en annen konto":
Legg til kontakter

Trykk på "CalDAV-konto":
Legg til kontakter

Fyll ut opplysningene:
Kontotype velges til "Manuelt"
Brukernavn er din epostadresse
Passordet
Tjeneradressen er "epost.netthotell.no"
Legg til kontakter

Sørg for at det er kryss både for "Kalendere" og "Påminnelser":
Legg til kontakter

Kalender
Trykk på pluss-symbolet nederst til venstre i vinduet:
Legg til kalender

Trykk på "Legg til en annen konto":
Legg til kalender

Trykk på "CardDAV-konto":
Legg til kalender

Fyll ut opplysningene:
Kontotype velges til "Manuelt"
Brukernavn er din epostadresse
Passordet
Tjeneradressen er "epost.netthotell.no"
Legg til kalender

Legg til kalender

"Mail", "Kontakter" og "Kalender" er nå satt opp til å arbeide mot mail-serveren "epost.netthotell.no"