Hvis du ikke husker ditt eksisterende passord, må du logge inn i cPanel. Dette gjør du fra http://domenenavnetmitt.no/cpanel.

• Logg inn med brukernavn og passord.
  • Under "E-postverktøy" trykker du knappen: "Legg til / fjern e-postkonto(er)"
  • Til høyre for e-postkontoen du skal endre passordet for, klikk lenken "Endre passord".
  • Skriv inn det nye passordet i begge feltene og trykk knappen "Endre passord". Du kan eventuelt benytte knappen "Passord generator"  for å lage et sikkert passord.